27. jan. 2011

Egypt 2010

Meg og min kjære hadde lyst å reise vekk litt , bare oss to , ingen hverdags forstyrrelser. Tenkte først å leie en hytte eller noe , men så kom han over noen super billige biletter til egypt. Han har alltid hatt lyst til å reise dit så han spanderte billettene på oss :) hurra..

Vi reiste i november. Det var bikkje kaldt her i norge og i egypt hadde vi sol sol sol og masse opplevelser. Det var virkelig en helt fantastisk tur !! Kjempe billig å bo der og å spise. Ting også , men man må være god til å prute. Det er aksel ;) hehe..  

Det er veldig stor forskjell på renhold i norge og egypt da kan man si . Men det visste vi jo så vi hadde med masse våtservietter og des infeksjontuber.  Men det første hotell rommet var til å spy av . Vi klagde og fikk en kjempe fin suite !  ( forsatt litt skitten , men godt til å være egypt ) 

Vi bodde i sharm el sheik , og fikk sett kairo ( helt grusom busstur !! men verdt det )   fikk se pyramidene , ridd på kameler i ørkenen og ved pyramidene , snorklet i blue hole , masse shopping , bading og soling  , se hvordan papyrus ble laget. Traff masse spennende og morsomme mennesker. Vi var innom kasinoet og aksel vant 3000 kroner på en spilleautomat .  hurra , det var gøy.. hehe
De laget til middag på stranden for meg og aksel fordi han hadde bursdag. de hadde bært ned bord , stoler , glass fat osv ned til stranden. <3 så fikk vi tre retters middag pluss kake.  åh , det var en fantastisk kveld og vi koste oss sååå masse.. 

Her er noen bilder :)  Ett stykk veldig trøtt Cathrine på natt quad biking i ørkenen. Det var litt skummelt , men gikk fint. Og aksel koste seg skikkelig , hehe ..  som en liten unge  ! <3

Vi kjørte ett godt stykke på syklene og kom fram til en beduin leir hvor vi fikk mat og beduin show. Kjempe kjekt ! :)
 Middag for to på stranden :)   Stakkars kelnerene måtte løpe fram og tilbake med mat og drikke. hehe..
men de fikk jo nesten en månedslønn ( for de ) i tips så tror det var verdt det for de ;)


 Snilleste kamelen :)  ridetur til blue hole for å snorkle

 I beduinleiren. meg og aksel gikk litt rundt å tittet , mens de andre ventet på maten. Spurte hva de gjorde på , og de sa de lagde mat.. eeeeh , ja vel.. nedi bakken ? hehe

Et helt lam.

og han som lagde maten skulle jo være snill så han grafset nedi der og dro opp to kjøttbiter som vi var så heldige å få smake på .. hehe..   namnam ;)
 Oss forann keops pyramiden.
 Aksel og hans nye venn foran en av de mindre pyramidene.
 Meg og min nye mann   :) hehe

 En av beduinene knytte en slik til meg. Ganske deilig å ha på. Så ble jeg ikke solbrent i nakken på kamel turen heller :)

 Hva titter mohammed på ?  :O

Jeg var så heldig at jeg fikk det beste kamelen de hadde ( beste = høyeste )   jeg var liiiiiivredd..   
også var det en liten gutt på 8-9 år som skulle leie oss. hehe..  jeg sa at han måtte være forsiktig og at viss han var flink skulle han få 5 kr ekstra.   Han var flink :) 
Vi ble lurt og forsøkt lurt ved pyramidene en haug med ganger. fyyy søren så dyktige de var ! Mange av de vi reiste med som hadde måtte gi vekk en del penger ja. 

Jeg er ikke flink til det der og ville helst bare betale meg ut av de ubehagelige situasjonene. Men så foreslo aksel at jeg bare skulle la pengene mine ligge i bussen så kunne han ha penger på seg.. Hehe.. LURT! :D 


Gleder meg til sommeren allerede jeg. Vi bestilte billetter for noen dager siden. Blir tur til spania med venner og senere i sommer en tur til spania med aksel sine foreldre og søster :) 

også håper jeg at meg og mamma kan ta en tur.. bare oss to :) <3 

Har dere planer for sommeren ? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar