24. mar. 2011

JAA! fikk pakken min i dag !

Jeg var redd jeg ikke skulle få pakken før standen min som er på lørdag . Så jeg løp ( ja faktisk ) ned i postkassen når jeg sto opp .. åpnet luken og JA pakke. Røsket pakken ut og hoppet opp og ned ett par ganger mens jeg sa høyt JA

også lukker jeg luken , meget fornøyd og helt i min egent verden. Så ser jeg at det står en mann der og han ler..  ( kanskje ikke så rart ? ) 
høhø..  "blei du glad for pakka ?"    hehe..  litt småflaut. Såg ut som en lite lite barn som hadde funnet en hel tier eller noe.. hehe..   

MEN , nå skal jeg perle og kose meg !  Har fri i dag og i morgen så jeg skal få laget masse fint til lørdag :0)
Gjorde masse matte i går også så kan kose meg med goood samvittighet  =) 

Og fiiine gullblader fra Auds perler :)
Siden de ikke hadde mange pakkene igjen av disse nyyydelige blå 
sliders , måtte jeg bare bestille resten ! hihi.. 
Masse fint.  Hadde ikke tid til å ta ting ut av posene så det fikk bli slik :P
3 typer sliders :) namnamJa , også har jeg fått time hos en fysioterapeut i morgen tidlig.!   Og det gleder jeg meg veldig til. Sliter veldig mye med vond rygg og nakke. Spesielt når jeg gjør mye lekser og slikt.   Håper det hjelper. Slitsomt å ha det slik.. Men det ordner seg nok :0)

Cathrine

4 kommentarer:

 1. Hahahaha:) Ble så ivrig en gang jeg fikk perlepakke at jeg sto i heisen og reiv og røsket opp pakken, eller prøvde. Gjenstridig tape. Og en som skulle av ba pent om å få vite hva som var i pakke før hun gikk av heisen. Måtte jo være noe fint:)

  Hadde og veldig vondt i rygg skuldre og nakke, men fikk hjelp på SATS. Fikk styrke og tøyeøvelser.

  SvarSlett
 2. hehe.. ja 2 av 3 pakker blir vel åpnet i heisen :P små barn .. hihi..
  ja , de pakker for godt av og til :P og det er kjip å måtte vente hele 8 etasjer .. gaaaad! hehe

  ja , er det jeg håper vi kan finne ut av etterhvert også.. først få løst opp år med anspent nakke , au au au også finne en måte å forebygge det på .. :)

  Svinedyrt da !! 330 kr i egenandel pr gang. Om man skla dra 2 ganger uken så blir det myyyye i løpet av ett år.. Kunne kjøpt myye perler for den summen ;) hehe

  SvarSlett
 3. Var hos kiropraktor og fysioterapaut også en annen type behandler, ble ikke bedre. Begynte på SATS og fikk en veiledningstime og noen få strekke og styrkeøvelser. Vips så var jeg fort nesten bra:)

  SvarSlett