29. mai 2011

Litt bilder...

Jeg skrev jo at vi skulle få besøk av aksel sin lillesøster , Carmen  og broren Oscar. Vi måtte selvsagt ta turen rundt i byen , vi var på vilvite senteret som var veldig morro , akvariet er alltid kjekt , vi besøkte også mine foreldre og ellers bare koste oss :) 
Vi skulle ta en tur på enten fløyen eller ulriken , men det regnet dessverre ( overraskende ) 
siste dagen. 

Jeg eeeeelsker akvariet vårt ! De har så masse flotte dyr der og kompetansen blant de som jobber der er stor. Noen som har sett de på tv kanskje ? :D 

Lærte en ny ting da faktisk. At man må ta blodprøve av pingvinene for å vite helt sikkert om det er en jente eller gutt ! 

Og det er jo slik i pingvin verden at de er helt trofaste mot hverandre , men viss de av en eller annen grunn ikke kan få barn sammen , går de fra hverandre. Og på akvariet var det to pingviner som var kjærester i 5-6 år , men fikk ikke barn. Så ble det tatt blodprøver og det viste seg at det var to jenter !! haha 
De gikk fra hverandre til slutt , men begge har nå fått en liten en med hver sin mann! Hehe.. 

Også har de jo fått to små bebiser og den kyllingen som kom 27 april trengte litt hjelp og her er video av det hele : http://akvariet.no/index.php/pingviner/195-her-klekkes-pingvinkyllingen . Så fin da! Litt "turist" bilder må man jo ha :)

Mine absolutte favoritter på akvariet ( og i dyrelivet generelt ) er silkeapene og pingvinene ! <3 

Har du ett favoritt dyr ? 

Cathrine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar