13. mar. 2011

13.03 =)

Var i det enkle hjørnet i morges så da ble det en del enkle perler slik som de under : 
Må ha en del slike til markedet , går alltid litt av slikt. :)  Få hvite store perler neste uke. 


Hurra. Veide meg i dag og må si jeg ble fornøyd med ukens resultat. Jøss , det lønner seg å spise sunt , ikke spise masse snope og trene faktisk!   :)  
Endelig passer nike treningsjakken min!   Kjøpte den for ett halvt år siden og fikk den ikke igjen . Vel , fikk den igjen , men pent var det IKKE!  hehe..  

hahaha..  tøffen liksom.. Så fornøyd ! :)     ( jakken kostet egentlig 700 kr , men var på tilbud til 210,- ) we like ! 

Og siden jeg nå ikke spiser så masse snop så tok jeg like så greit å hang muffinsene i ørene jeg .. Får man kaloriene i seg da? går de inn i øret ? hmmm   håper ikke det.. hihi


Huffameg dette var ett kjedelig og 
temmelig meningsløst innlegg.. hehe

Cathrine

4 kommentarer:

 1. Så flink du er! Ikke spise godteri. Klarer ikke la være jeg. Har kjøpt mørk sjokolade jeg nå for det hjelper for godtesuget, men er ikke så godt at jeg spiser hele platen. Også er det best sammen med frukt eller noe.

  SvarSlett
 2. Hihi , takk !

  Ja det er beintøft ! eeeeeeeeelsker chips og sjokolade.. Har kjøleskapet fult av frukt nå da , så lager en del smoothies ..

  jeg er litt sånn enten eller igrunn.. Så nå skal jeg være uten en stund til jeg begynner å komme inn i gode rutiner og kroppen blir vant.. Så blir det nok litt helgesnop etterhvert =)

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for kommentarer hos meg, det er så hyggelig:-)

  Nå vet ikke jeg hva sliders er, men nydelige var de:-) Hva bruker du de til? Jeg likte kjempegodt de enkle perlene. Legger du de ut i nettbutikken?

  Klem, Elin

  SvarSlett
 4. Jada , de kommer over på salgs siden min snart , men man kan handler fra denne siden også da.. Bare til å sende en mail eller skrive her hva du vil ha :)

  Sliders er slike jeg har brukt i armbåndet her :
  http://raasmykker.blogspot.com/2011/03/sett-i-gratt.html de sorte :)

  Klem Cathrine :)

  SvarSlett